Apartmani i Sobe u Vrnjačkoj Banji

Vrnjacka Banja : Apartmani

VRNJACKA BANJA APARTMANI

U samom srcu Vrnjačke Banje, u blizini čuvenog šetališta i velikog parka banje, okružena zelenilom, nalazi se Vila Lenka 2, jedna od najlepših i najeksluzivnivnijih vila za smeštaj turista u Vrnjačkoj Banji.

Osim što je pozicionirana tako da se iz nje veoma brzo stiže do svih lečilišta, izvora termalnih voda i banjskih bazena, VILA LENKA 2 nudi i druge pogodnosti gostima. Tu pre svega mislimo na prijatan porodičan ambijent, kome ton daju ljubazni i gostoljubivi domaćini, spremni da se pobrinu za udobnost i mir čak i veoma zahtevnih gostiju.

VILA LENKA 2 raspolaže sa osam luksuzno i moderno opremljenih apartmana, o čijem kvalitetu govori činjenica da su svi oni kategorisani kao apartmani prve kategorije sa četiri zvezdice.

Vila ima ukupno dvadeset ležajeva smeštenih u četiri dvokrevetna i četiri trokrevetna apartmana, koji su kompletno opremljeni i zadovoljavaju sve turističke standarde ovog tipa.

Nameštaj i oprema u njima su pažljivo odabrani, kvalitetni i moderni, a svaki apartman poseduje udobne ležajeve i zasebno kupatilo i kuhinju sa odgovarajućim frižiderom, šporetom i servisom za ručavanje.

Oprema u svakom apartmanu je standardna i podrazumeva: klima uredjaj, televizor sa kablovskim programom, DVD plejer, peglu i fen za kosu, i koncipirana je tako da gost svoje svakodnevne potrebe može da zadovolji u samom apartmanu.

Kao dodatni sadržaj, u ponudi je i usluga frizera u frizerskom salonu koji se nalazi u okviru vile.

Za goste koji dolaze sopstvenim automobilom, VILA LENKA 2 raspolaže prostranim sopstvenim parking prostorom.

Probirljivi gosti, koji očekuju udoban i harmoničan ambijent, čist banjski vazduh i blizinu izvorišta lekovitih voda, komforan smeštaj i kvalitetnu uslugu, odlučuju se za VILU LENKA 2.